Nejste přihlášen(a)
No zatím jsem velmi spokojený. Za 14 dní od registrace jsem již prodal 4 linky.Takže se těším na 1 v měsíci na výplatu. Mohu jen doporučit.
Tak mám v současné době prodáno 5 odkazu a to mám v systému jen JEDNU stránku. 1 v měsíci je výplata tak uvidíme. Dle referencí by měla dojít. Jestli to bude takhle pokračovat dál tak to bude velice dobré.
Tak potvrzuji přijetí první výplaty. Dnes ač je neděle mně dorazilo 6$. Krása.
Tak už mám prodáno 12 odkazů to je slušné. Současný výdělek je tedy 12 $. Uvidíme kdy bude další google dance a jestli se mi zvýší rank tak se zvednou i výdělky.
Tak se zvedl page rank 1 na tomto foru zkusím zapracovat backlinks do fora uvidíme jestli se něco prodá.
Další výplata je doma. Na foru se zatím nic neprodalo asi je to malý rank 1.
Tuto firmu může velmi doporučit. Platí každý měsíc bez problémů, nemusíte mít ani žádnou velkou návštěvnost. Prostě jen kód umístíte na stránky a on si žije vlastním životem. Odkazy přibývají, ubývají. Čím více poroste page rank tím více peněz dostáváte.
Dostal jsem platbu za prvního člověka, který se registroval přes moje stránky. Díky a jen tak dále.
Mám dalšího refa a další měsiční platbu doma. Doporučuji všem.
Tak tento týden jsem prodal 2 linky. Pořád se držím na 8 až 10 odkazech na home page. Doporučuji.
Další výplata. První tento rok. Všem přeju štastný a veselý rok 2009.
Další referal regnutý podemne dosáhl výše prodejů abych i já dostal registrační bonus. Sice musím ješte 40 dní počkat na vyplacení. Ale reg.bonus ve výši 25$ stojí za trochu čekání.
Další výplata. Jsou přesní jak hodinky.
Tak mi spadl PR na nulu tak nemůžu prodávat odkazy. Zkoumám proč k tomu došlo.
Myslím, žen za to může právě ten Backlinks. Google penalizuje za prodávání odkazů pro zvýšení pageranku.
No vzhledem k tomu že jsem prodával cca rok nevím. Mám podezření na creditburner na hlavní stránce, který se dlouho načítá a proto stránku nenajde gogle robot.